Добави коментар
Миньор стигна само до равенство в Бистрица, независимо че игра 40 минути с човек повече

Старши треньорът на Миньор (Перник) Христо Янев отново потърси оправдание за пропуснатата победа на неговия тим в съдийските отсъждания по време на гостуването на Витоша (Бистрица), завършило 1:1.

Изказването на бившия халф идва на фона, че Чуковете играха близо 40 минути с човек повече заради показан директен червен картон на Слави Паскалев в началото на второто полувреме.

„Обърка се това, че не успяхме да вкараме някои от ситуациите си,“ заяви Янев. „Създадохме много положения, но просто невъзможността да вкараме от такива ситуации, е катастрофална за нас. Нямаме уменията да реализираме положенията си.

„Трябва да имаме самочувствие и класа, за да може топката да влезе във вратата. Елементарно е. Вие гледахте мача, вие нямате ли претенции към това, което се случва.

„В пореден мач някой съдия допуска фатална грешка и тя е срещу нас. В миналия мач ни отмениха абсолютно редовен гол в 90-ата минута. Днес ни вкарват гол, след като е извършено нарушение срещу нас.

„Ако искаме да вдигаме нивото в тази група, ако искаме да развиваме младите футболисти, единственият начин е да им помагаме и да им показваме какво има на терена. Ако има фаул, то той трябва да се свири. Просто и елементарно е. Навсякъде се случва и трябва да има контрол върху тези ситуации.“

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 11 гласували