Янтра Габрово отива с охрана на мача срещу Миньор в Перник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Серизони мерки са взели от габровския тим за визитата в Перник

Строго охранявани ще бъдат днес играчите на Янтра и треньоския щаб при гостуването на Миньор. Домакините от Перник са застрашени от изпадане и победата е задължителна за тях. “Чуковете” са предпоследни в класирането на Втора лига с 35 точки. Дори и Миньор да спечели, то може да не остане във Втора лига, ако Витоша и Струмска слава вземат домакинствата си, пише “Мач Телеграф”.

През седмицата се заговори, че в Перник вземат мерки, за да се застраховат при негативен развой на двубоя и искат по-сериозно присъствие на полицията заради страх от линч. Гостите от Янтра са пожелали същото и са пожелали да им бъде организиран сериозен ескорт още от София и обратно до столицата.

Воденият от Велислав Вуцов отбор е в много добра форма и ще търси нов успех. В лагера на Янтра няма проблеми с контузени и наказани играчи, така че габровци могат да бъдат в оптимален състав и да изпратят Миньор към Трета лига. Всички потребители, които имат регистрация в сайта palmsbet.com могат да се възползват от атрактивни коефициенти за мача.