Японец пристигна в Рим, подписва с Лацио до часове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Даичи Камада ще облече небесно-синия екип през следващия сезон

Японският нападател Даичи Камада е кацнал на летището в Рим преди няколко часа, съобщи Фабрицио Романо. Днес той ще премине медицински прегледи в столичния Лацио, след което ще подпише договора си с “орлите”. Той не струваше на Лацио нищо, тъй като те го взеха на свободен трансфер след като договорът му с Айнтрахт Франкфурт изтече на 31-ви юли.

Камада е една от звездите на японския национален отбор. Противно на стереотипите, той е доста снажен футболист. Високият 1,84 метра Камада притежава добра скорост и хладнокръвен завършващ удар както с крак, така и с глава. Именно факта, че той е комплексен играч караше ръководството на Айнтрахт да прави всичко по силите си да го задържи в състава. Камада обаче бе взел окончателно решение да напусне доста отдавна.

За подписа на японеца Лацио трябваше да пребори не малка конкуренция. Интерес към Камада проявяваха няколко тима от Бундеслигата, както и Милан. В крайна сметка обаче Камада предпочете да живее и играе в италианската столица вместо в Милано.