Юрген Клоп настоява за привличането на Кефрен Тюрам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Клоп иска Ливърпул да придобие услугите на 22-годишния полузащитник на Ница

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп желае още повече да подсили халфовата си линия и иска клубът да подпише с Kефрен Тюрам, пише медията Fichajes. 22-годишният дефанзивен полузащитник се представи страхотно през сезон 2022/23 и е на радара на мърсисайдския клуб.

Тюрам премина през редиците на Монако, но не успя да се наложи в първия им отбор. И на доста ранна възраст той взе решение да се присъедини към Ница. Той се премести в тима на “червено-черните” през лятото на 2019 г. и оттогава не е поглеждал назад.

22-годишният играч става все по-силен с напредване на възрастта си. И впечатляващите му изяви през кампанията 2022/23 привлякоха вниманието на доста клубове. Тюрам записа 48 мача през миналия сезон и беше на терена почти 3800 минути. Той също успя да допринесе за 10 гола за отбора на Ница.

Изключителното представяне на Кефрен Тюрам през последните 12 месеца доведе до голям интерес от страна на Ливърпул. Наставникът на “червените” Юрген Клоп иска от ръководството да привлече талантливия халф. Мърсисайдци вече се сдобиха с услугите на Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай. Въпреки че подписа с двама изключителни полузащитници, Клоп все още желае да подсили халфовата линия, тъй като се стреми да съживи отбора си и той да се бори за големи трофеи през новата кампания.