Лудогорец се отправи към Косово за гостуването на Балкани
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Българският шампион започва участието си в Шампионска лига във вторник вечер

Остава ден до началото на Шампионска лига за отбора на Лудогорец. Днес българският шампион замина за Косово с полет от Варна до Прищина.

Във вторник вечер от 21:45 ч. “орлите” се изправят срещу първенеца на Косово – Балкани, като срещата е от първия предварителен кръг на най-престижния турнир на Стария континент Двубоят ще бъде ръководен от израелския съдия Гал Лейбовиц.

Днес за 19.30 ч. местно време е насрочена официалната тренировка на Лудогорец на стадион “Фадел Вокри”. 30 минути преди това наставникът на разградчани Ивайло Петев ще отговаря на въпроси пред медиите.

Лудогорец ще се прибере в България в сряда по обяд с чартърен полет от Прищина до Пловдив. Шампионите остават в града под тепетата до петък, като вечерта ще играят срещу новака Крумовград в Коматево на старта на новия сезон в родното първенство.

“Орлите” са фаворити в първите си две срещи за сезона, като и двата мача за гостувания. За тези, които търсят добавена стойност, сезам бонус без депозит може да бъде ключът към още по-интригуващо преживяване на мача. Предстои да видим дали “зелените” ще оправдаят очакванията на букмейкъри и специалисти.