Бивш съотборник на Роналдо: Той не ме иска в Ал Насър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хуан Куадрадо смята, че Роналдо не таи топли чувства към него

Бившият съотборник на португалската суперзвезда Кристиано Роналдо – Хуан Куадрадо разрки причината да не премине в Ал Насър, за които се спекулираше, че се интересуват от него. Според “Mailsport” колумбиецът е заявил, че Роналдо е казал на ръководството на клуба, че не иска Куадрадо в състава.

Куадрадо и Роналдо бяха съотборници за няколко сезона, когато и двамата носеха екипа на Ювентус. По думите на Куадрадо можем да разберем обаче, че те не са се разбирали по най-добрия начин. Причината за това може би е и една случка от съблекалнята на Ювентус, която бе записана на видео и бе бързо разпространена в социалните мрежи.
На клипа се вижда как Роналдо критикува своята игра и тази на съотборниците си след загубения мач, а Куадрадо се опитва да защити останалите играчи. Възможно е именно това да е причината за неразбирателството между Роналдо и Куадрадо, тъй като както всички знаем португалецът е абсолютен перфекционист и не премълчава мислите си когато някой негов съотборник не се представя на ниво.

След като опцията Ал Насър вече не съществува за Куадрадо той ще трябва да си намери нов отбор. Колумбиецът вече няма да е част от отбора на Ювентус след като прекара 8 години на “Алианц Стейдиъм”. Решението за това неговият договор да не бъде подновяван бе взето съвместно с ръководството на “бианконерите”.