Пауло Дибала взе решение за бъдещето си в Рим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Редица клубове се интересуват от аржентинеца

Звездата на Рома Пауло Дибала взе решение да остане в тима и през следващия сезон. Той вярва в процеса по изграждане на нов печеливш проект в италианската столица и желае да бъде част от него.

Интерес към аржентинеца проявяват много отбори. Сред тях са клубове от Саудитска Арабия и Европа. Преди дни дори се спекулираше, че Почетино възнамерява да привлече сънародника си на “Стамфорд Бридж”. Дибала обаче категорично отхвърли тези слухове.

“Разбира се, че съм щастлив да съм в Рома. Дали ще остана тук? Да, утре започваме тренировки”, категорично заяви той пред “LaRoma24”.

Дибала се превърна в любимец на феновете на “вълците” още с пристигането си на “Олимпико”. Той бе посрещнат топло и с огромен ентусиазъм. Изглежда аржентинеца е оценил отношението на феновете към него и е твърдо решен да донесе още трофеи на тима.

Дибала има договор с Рома до 2025 година и за момента няма намерение да си тръгва по-рано. В контракта на аржентинеца обаче има доста ниска откупна клауза на стойност около 12 милиона евро, която продължава да притеснява ръководството на “вълците”, въпреки позитивните нагласи на футболиста в момента.