Сърбин реже Ювентус и заминава за Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сергей Милинкович-Савич предпочете парите пред славата

Полузащитникът на Лацио Сергей Милинкович-Савич е казал “Да” на офертата към него от, която Ал-Хилал е направил, твърди “Repubblica”. Според информацията той ще получава по 20 милиона евро на година, което най-вероятно е и причината той да избере да замине за Близкия изток. Офертата, която Ал-Хилал пък са направили към Лацио за правата на футболиста е на стойност 40 милиона евро.

Милинкович-Савич е лидер както в клубния си Лацио, така и в сръбския национален отбор. Той се отличава с чудесната си визия за случващото се на терена, изключителната си физика и издръжливост и не на последно място контрола си над топката. Това го прави перфектният полузащитник за всеки един отбор.

Точно поради тази причина редица европейски грандове чукат на вратата на Лацио за Сергей. В момента най-силен интерес към него проявява Ювентус, но ситуацията с играча следят още Ливърпул и ПСЖ. И трите гранда могат да предложат на сърбина шанс за спечелване на много трофеи и покоряване на европейския връх, но може би само ПСЖ има възможността да му предложи заплата подобна на тази, която ще получава в Саудитска Арабия. Очаква се Милинкович-Савич да вземе окончателно решение за бъдещето си съвсем скоро.