Юрген Клоп обяви лоши новини за Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на "червените" потвърди, че Диого Жота и Алисон ще бъдат извън строя

Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, говори пред медиите преди предстоящия мач на тима от Лига Европа срещу ЛАСК Линц. Германският специалист потвърди неприятните новини, свързани с Алисон и Диого Жота.

Вратарят на Ливърпул няма да вземе участие в следващите няколко мача на отбора, а Жота ще отсъства за “малко по-дълго”. Двамата футболисти получиха травми по време на дербито с Манчестър Сити през изминалия уикенд.

“Ще трябва да видим, не ден за ден, защото той не може да играе утре или в неделя, а вероятно и след седмица, но след това би трябвало да е добре”, заяви Юрген Клоп.

Германският специалист добави, че проблемът на титулярния номер 1 на вратата за Ливърпул не е толкова сериозен, колкото се предполагаше първоначално. Контузията на Жота в слабините обаче ще изисква повече време за лечение.

“Диого ще отсъства малко по-дълго, не знам точно колко, така че ще видим”, добави германецът

“Каомин Келехър получава възможността, която заслужава. Той така или иначе щеше да бъде в стартовите 11 в четвъртък, но сега получава още няколко мача и може да разкрие своя потенциал”, сподели Клоп.