Ман Юнайтед ще продаде Марсиал през януари при едно условие
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" ще се разделят с французина, ако му намерят заместник

Френският нападател Антони Марсиал може да напусне Манчестър Юнайтед при подходяща оферта през януари при условие, че клубът подпише с негов заместник, информира Football Insider.

Договорът на Марсиал с Ман Юнайтед изтича през лятото, но отборът от “Олд Трафорд” може да го удължи с още 12 месеца, което означава, че няма желание да го дава под наем. Манчестър Юнайтед изпрати Антони Марсиал под наем през миналата година, но това не проработи. Престоят му в Севиля за около шест месеца не се отрази добре и на трите страни.

Когато подписа с Манчестър Юнайтед преди повече от 8 години, Марсиал беше най-скъпият тийнейджър, но до момента има незадоволителна кариера. През миналия сезон той вкара 9 гола във всички турнири и наскоро отбеляза втория си гол за настоящия сезон. Ерик тен Хаг със сигурност ще се надява този гол да го съживи и Марсиал да започне да се представя на очакваните нива. И все пак има усещане, че Манчестър Юнайтед може да спечели пари от нападателя при подходяща оферта през януари.

Манчестър Юнайтед все още не е подредил своите предни позиции, тъй като Тен Хаг иска нов нападател в своите редици, който да допълни Расмус Хойлунд. Датският нападател все още не е вкарал първия си гол във Висшата лига, откакто направи големия трансфер от Аталанта през лятото, въпреки че той е голмайсторът на тима в Европа.