Ювентус иска да уреди Самарджич за лятото, Удинезе има условие
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сръбският национал е близо до присъединяване към "бианконерите"

Медиите в Италия пишат, че отборът на Ювентус работи по осигуряването на услугите на звездата на Удинезе Лазар Самарджич през лятото. 21-годишният играч беше едно от основните открития в Серия А по време на предишната кампания, но той не беше толкова впечатляващ през този сезон, вероятно разсеян от безкрайните слухове за трансфер около него.

Сърбинът трябваше да се присъедини към Интер през лятото, но сделката се провали в последния момент. Той вече беше преминал медицинските си прегледи, но в крайна сметка беше принуден да направи обратно пътуване до Удине.

Изглеждаше, че Наполи има подписа на полузащитника през последните седмици, но трансферът не е сигурен, оставяйки шанс за Ювентус. Старата госпожа иска да си осигури услугите на играча през лятото, като по този начин ще го остави в Удинезе до края на сезона.

Удинезе обаче е пожелал включването на футболиста на Юве – Ханс Николуси Кавилия, като допълнение в сделката за Самарджич. 23-годишният италианец е юноша на Ювентус, който се наслаждава на първата си кампания в представителния тим, като играе роля на резерва на Локатели.