Ливърпул обмисля продажбата на вратар, намери му заместник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" са готови да се разделят с Каоимин Келъхър

В новина на Daily Mirror се твърди, че вратарят на Съндърланд Антъни Патерсън е идентифициран като потенциална алтернатива на национала на Република Ирландия Каоимин Келехър от Ливърпул. “Червените” искат 20 милиона паунда, за да продадат 24-годишния футболист.

Келехър е важен играч за първия отбор на Ливърпул, особено в състезанията за купата и той им помогна да спечелят вътрешни трофеи през миналия сезон. Но с нарастващия интерес към услугите му, може да напусне “Анфийлд” през януари.

24-годишният футболист трябва да играе по-често на този етап от кариерата си и преместването от Ливърпул би било идеално за него. В идеалния случай “червените” не биха искали да загубят качествен резервен вратар като него, но те ще бъдат безсилни да го спрат да напусне, ако играчът възнамерява да смени обстановката.

Клубове като Брентфорд и Селтик са проявявали интерес към играча в миналото и остава да видим дали ще излязат с оферта за подписа му в следващите седмици или през лятото. Няма съмнение, че Келехър има класата да бъде титулярен вратар за клубове от Висшата лига, но той има нужда да играе редовно на този етап от кариерата си.