Ювентус надви Верона въпреки два отменени гола и поведе в Серия А
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гол на Андреа Камбиасо в 96-ата минута донесе заслужен успех на "старата госпожа"

Ювентус записа домакинска победа с 1:0 над Верона в среща от 10-ия кръг на Серия А. Попадението за “бианконерите” вкара резервата Андреа Камбиасо в добавеното време. Победата изпрати клуба от Торино на върха на таблицата на Серия А.

След този успех тимът на Масимилиано Алегри събра 23 точки. “Бианконерите” имат една повече от втория Интер и са на две пред Милан, като грандовете от Милано са с мач по-малко.

Облекчението след победния гол на Камбиасо беше осезаемо за Юве, тъй като но на два пъти попадения на Мойс Кийн бяха отменени от видео асистент рефера. Това бе една изключително разочароваща вечер за 23-годишния италиански нападател. Първият гол на Кийн дойде след брилянтен соло ход, като бе отменен за изключително тънка засада. Вторият гол на нападателя беше отменен за фаул от самия Кийн по време на атаката.

Тимът на Верона удържа ремито почти до последно. Но при няколко оставащи секунди до края, удар с глава на Аркадиуш Милик се върна от гредата и Камбиасо успя да вкара топката, за да хвърли в екстаз зрителите на “Алианц Стейдиъм”.

Това бе втора поредна победа за Ювентус и четвърта последователна суха мрежа в Серия А. В следващия кръг торинският гранд гостува на Фиорентина, който към момента е 6-ти в класирането.