Челси не се интересува от продажбата на Михайло Мудрик
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" смятат украинския футболист за важна част от бъдещето на тима

Журналистът Фабрицио Романо споделя, че Челси няма планове да продава Михайло Мудрик и го смята за важна част от своите планове за бъдещето. Украинската звезда имаше трудности на “Стамфорд Бридж”, откакто се присъедини към клуба миналия януари в сделка за 100 милиона евро, но наскоро все пак подобри формата си.

Михайло Мудрик преживя солиден подем във формата, като вкара три пъти в последните мачове за клуба и страната. Звездата на Челси направи добро представяне срещу Арсенал като вкара и щастлив гол. Но това беше моментът, необходим за нападателя на стойност 100 милиона евро, за да започне да играе по-уверено на “Стамфорд Бридж”.

Челси положи големи усилия миналия януари, за да убеди украинеца да се присъедини към тях пред Арсенал, който беше свършил по-голямата част от основната работа, за да го привлече. В крайна сметка Челси плати всичко, което беше счетено за необходимо, за да вземе офанзивния играч.

Фабрицио Романо споделя, че Челси не планира да се разделя с играча през януарския прозорец. Той каза: „Никога не е било на дневен ред, че Челси ще остави играча да напусне през изминалото лято или в който и да е друг момент“,

„Те вярваха на Мудрик тогава, вярват му и сега и Челси смята, че ще отнеме време, но той ще бъде голяма звезда в бъдеще”, добавя Романо.