Ювентус не планира да привлича нов нападател
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бианконерите" ще се задоволят с Душан Влахович

Ръководството на Ювентус изглежда окончателно се е отказало от идеята си да привлича нов нападател, съобщава Руди Галети. Според журналиста “бианконерите” са доволни и от Душан Влахович и те никога не са обмисляли да привличат нов нападател в случай, че той остане в Торино. Единственият случай, в който Юве биха взели нов стрелец би бил при продажба на Влахович. За момента обаче оферти за сърбинът липсват.

От това решение на Ювентус ще пострада най-много Ромелу Лукаку. Той преговаряше за известно време с Юве в началото на месеца, което и доведе до разрив в отношенията с борда на Интер, които се отказаха да го привличат отново в състава си. Така опциите пред белгиеца останаха две – да остане в Челси или да премине в Юве. В момента обаче нито една от двете опции не е валидна, тъй като “бианконерите” не се нуждаят от друг нападател, а Почетино предпочита Николас Джаксън, който наскоро бе привлечен от Виляреал.

В момента единствената оферта към Лукаку, която е валидна е тази от Саудитска Арабия. Той категорично отхвърли първото им предложение, но най-вероятно няма да подходи толкова остро към ново такова предвид ситуацията, в която се намира.