Ювентус представи първото си ново попълнение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Той разкри още, че е говорил с бившия си съотборник в Лил Джонатан Дейвид за негов евентуален трансфер в Ювентус. "Той е мой приятел. Разпита ме за Ювентус и му казах, че ако иска да дойде тук, трябва да е готов да работи много повече"

Днес Ювентус представи официално от ръководството на клуба своя първи нов за идващата кампания – Тимоти Уеа. Синът на една от легендите на африканския футбол, а в момента президент на родината си Либерия – Джордж Уеа, изненадващо сподели интересна подробност за фенските пристрастия на баща си:

“Искам да напиша моята история тук. Баща ми винаги ме е подкрепял и винаги е бил фен на Ювентус”

Уеа сподели, че да замени легенда като Хуан Куадрадо е предизвикателство и отговорност.

“Много съм щастлив да бъда тук. Благословен съм да бъда “бианконеро” и да съм под ръководството на голям треньор като Алегри. През миналия сезон играех и като краен защитник и мога да бъде полезен на много позиции. Серия А е едно от най-хубавите първенства в света. Тук намерих много шампиони. Трябва да слушам треньора, за да разширя границите си. Фланелката с номер 22? Това е рожденият ми ден и първият номер, който ми даде майка ми, когато започнах да играя”, сподели той.