Ювентус се отказа от привличането на английски национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полузащитникът на Манчестър Сити Калвин Филипс няма да премине при "Старата госпожа"

Английският полузащитник Калвин Филипс се очакваше да премине в Ювентус през януарския трансферен прозорец. Но журналистът Фабрицио Романо твърди, че гигантите от Серия А вече са се отказали от привличането на футболиста на Манчестър Сити.

Италианският журналист съобщава че Ювентус няма намерение да продължи с преследването на полузащитника при сегашните условия. Съобщава се, че Манчестър Сити изисква значителна сума за наема и покритие на заплатата. Сега италианският гигант ще се съсредоточи върху подписването на талантлив млад защитник Тиаго Джало от Лил.

Междувременно отборът на Нюкасъл Юнайтед продължава да има желание да подпише с 28-годишния Калвин Филипс, който се присъедини към Манчестър Сити в сделка за 45 милиона паунда, но не оправда очакванията. През януари “свраките” трябва да подпишат с качествен полузащитник, особено след загубата на Сандро Тонали заради наказание. Калвин Филипс може да се окаже качествено попълнение за тях и той ще им помогне да се подобрят в средата на терена за втората половина на сезона във Висшата лига.