google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полузащитникът на Манчестър Сити Калвин Филипс няма да премине при "Старата госпожа"

Английският полузащитник Калвин Филипс се очакваше да премине в Ювентус през януарския трансферен прозорец. Но журналистът Фабрицио Романо твърди, че гигантите от Серия А вече са се отказали от привличането на футболиста на Манчестър Сити.

Италианският журналист съобщава че Ювентус няма намерение да продължи с преследването на полузащитника при сегашните условия. Съобщава се, че Манчестър Сити изисква значителна сума за наема и покритие на заплатата. Сега италианският гигант ще се съсредоточи върху подписването на талантлив млад защитник Тиаго Джало от Лил.

Междувременно отборът на Нюкасъл Юнайтед продължава да има желание да подпише с 28-годишния Калвин Филипс, който се присъедини към Манчестър Сити в сделка за 45 милиона паунда, но не оправда очакванията. През януари “свраките” трябва да подпишат с качествен полузащитник, особено след загубата на Сандро Тонали заради наказание. Калвин Филипс може да се окаже качествено попълнение за тях и той ще им помогне да се подобрят в средата на терена за втората половина на сезона във Висшата лига.