google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кефрен Тюрам може да облече екипа на "старата госпожа"

Според агента Рафаела Пимента, неговият клиент Кефрен Тюрам е готов да направи голяма крачка напред в кариерата си и да се присъедини към топ отбор. Ювентус има интерес към френския полузащитник, който е син на бившия играч на клуба Лилиан Тюрам.

Бианконерите преследват Тюрам и има очаквания сделката да бъде финализирана в края на настоящия сезон. Агентът на халфа на Ница – Пимента, поддържа положителни отношения с Ювентус, което потенциално осигурява на “старата госпожа” предимство в преговорите.

Въпреки че преминаването от Ница в Ювентус представлява значителен прогрес в кариерата на футболиста, признава се, че подобни преходи могат да бъдат предизвикателство и някои играчи може да открият, че приспособяването към голям клуб като “бианконерите” идва твърде рано в кариерата им, рискувайки потенциален спад на формата си.

Пимента обаче е сигурен, че Турам е подготвен за голям трансфер. “Не искаме да насилваме ситуации, които работят. Ще ви дам пример: Кефрен Тюрам е готов за голям отбор, но не знам дали Ница ще го пусне, той е важен играч за техния отбор.”

Тюрам се развива добре в Ница и може да стане още по-добър в Ювентус под ръководството на Макс Алегри.