Ювентус ще опита да привлече звездата на Ница
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кефрен Тюрам може да облече екипа на "старата госпожа"

Според агента Рафаела Пимента, неговият клиент Кефрен Тюрам е готов да направи голяма крачка напред в кариерата си и да се присъедини към топ отбор. Ювентус има интерес към френския полузащитник, който е син на бившия играч на клуба Лилиан Тюрам.

Бианконерите преследват Тюрам и има очаквания сделката да бъде финализирана в края на настоящия сезон. Агентът на халфа на Ница – Пимента, поддържа положителни отношения с Ювентус, което потенциално осигурява на “старата госпожа” предимство в преговорите.

Въпреки че преминаването от Ница в Ювентус представлява значителен прогрес в кариерата на футболиста, признава се, че подобни преходи могат да бъдат предизвикателство и някои играчи може да открият, че приспособяването към голям клуб като “бианконерите” идва твърде рано в кариерата им, рискувайки потенциален спад на формата си.

Пимента обаче е сигурен, че Турам е подготвен за голям трансфер. “Не искаме да насилваме ситуации, които работят. Ще ви дам пример: Кефрен Тюрам е готов за голям отбор, но не знам дали Ница ще го пусне, той е важен играч за техния отбор.”

Тюрам се развива добре в Ница и може да стане още по-добър в Ювентус под ръководството на Макс Алегри.