Ювентус ще възроди интереса си към звезда на Атлетико през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Торинският гранд ще преследва аржентинския национал Родриго Де Пол

Ювентус привлече само един играч през лятото в лицето на Тимъти Уеа. Торинският гранд ще се стреми да бъде по-активен на трансферния пазар през зимата. Новините вече свързват “старата госпожа” с някои класни футболисти. Според съобщения в испанските медии, Юве все още държи под око звездата на Атлетико Мадрид Родриго Де Пол.

“Бианконерите” следят креативния полузащитник още от престоя му в Удинезе. 29-годишният футболист се премести от “Дачия Арена” в испанската столица през лятото на 2021 г. Източникът твърди, че Ювентус може да предложи наем със задължителна опция за закупуване за халфа на мадридчани. Договорът на играча с испанския клуб е до 2026 година. Този сезон той има три участия в Ла Лига досега, като допринесе с няколко асистенции.

Родриго Де Пол със сигурност би добавил качество и опит към средата на терена на Юве. Този елемент липсваше поради периодичното отсъствие на Пол Погба. Независимо от това, да убедиш Атлетико Мадрид да се раздели с победителя от Световното първенство през 2022 г. ще бъде трудна задача, особено в средата на кампанията. Освен това, хора като Фабио Мирети и Николо Фаджоли ще се стремят да запълнят празнината и да убедят клуба да заложи на техния талант, вместо да прибягва до закупуването на играчи.