Тотнъм ще подпише с хърватския талант Лука Вушкович
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
16-годишният централен бранител ще премине на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм"

Тотнъм предприе важен ход за привличането на хърватския младеж Лука Вушкович. “Шпорите” осъществиха трансферен удар и пребориха множество клубове за хърватския талант като Фабрицио Романо потвърди, че Тотнъм е клубът, който ще подпише с Вушкович.

Вушкович в момента е в тима на Хайдук Сплит. Той е считан за един от най-добрите младежи в Европа и Тотнъм направиха своя ход. Документите се финализират от клубовете и Вушкович скоро трябва да бъде нов играч на Тотнъм, като ще подпише 5-годишен договор с “шпорите”. Очаква се младият талант да се присъедини към академията на лондончани през зимния трансферен прозорец.

Малцина фенове биха очаквали техният клуб да направи нов трансфер след крайния срок, но изглежда, че Тотнъм е предприел да направи оферта. Подсилването на младежките редици винаги е голям бонус за клубовете в Европа и Тотнъм очевидно прави стъпки за добавяне на потенциал и качество в състава. Вушкович изглежда като поредния голям хърватски талант и като се има предвид конкуренцията, която победиха, за да го привлекат, Тотнъм може да бъде развълнуван за бъдещето му.