Загорчич тръгна към изхода, планира раздяла при загуба от ЦСКА София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият български национал Златомир Загорчич е напът да сложи край на тригодишния си престой в Славия, огорчен от липсата на разбиране от страна ръководството относно нуждата от нови попълнения.

Заги, който акостира на стадиона в “Овча купел” през май 2017 година, заменяйки Владимир Иванов, настоява за още една среща с президента на най-стария столичен клуб Венци Стефанов, на която да изложи вижданията си.

Почти сигурно обаче сръбският специалист, който изведе Белите до първи триумф в турнира за Купата на България от 22 години насам само 12 месеца, след като пое клуба, ще хвърли кърпата, имайки предвид и натрупалото се напрежение след слабия старт в първенството и отпадането от Лига Европа след само един мач.

Славия демонстрира сериозен спад на формата си след извоюваните бронзови медали в шампионата през миналия сезон.

Тимът на Загорчич бе изхвърлен от Лига Европа след загуба с 2:1 като гост на непретенциозния Кукеси (Албания), а след три изиграни мача в Първа лига има в актива си едва точка и един реализиран гол.

Утре Славия гостува на ЦСКА София като източници, близки до делата в клуба твърдят, че при нова загуба шансовете наставникът да остане на поста си ще се сведат до минимум.

Ръководството на Славия не споделя вижданията на треньора, а освен това Венци Стефанов твърди, че Белите не са спирали да работят по освежаването на състава.

Вчера в столицата пристигна северномакедонският ляв бек Филип Антовски, който направи и първа тренировка с тима. Очаква се 19-годишният бранител, който е собственост на хърватския Динамо (Загреб) да играе под наем за една година.

Антовски е бивш играч на Вардар (Скопие) и има 4 мача за младежкия национален отбор на Северна Македония.

До дни се очаква яснота и около привличането на Александър Тонев. Той се опитваше да си уреди трансфер в Унгария, след като се оказа ненужен в Ботев (Пловдив).

Игралият в Серия А национал уветил Стефанов, че ще пристигне в “Овча купел” ако не успее да си намери отбор зад граница.