Загорец с престижни контроли през зимната пауза
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Формацията на Миндев ще премери сили с Етър, Янтра и Берое

Направилият силен сезон в Югоизточната Трета лига Загорец ще има възможност отново да премери сили с тимове от елитния ешелон.

Това ще се случи по време на подготовката за пролетния полусезон, като впечатляващото представяне на състава на Мирослав Миндев го превърнаха в желан съперник за много от водещите ни отбори.

На 26 януари Загорец ще срещне възродения след пристигането на Александър Томаш Етър, а на 5 февруари предстои контролна среща и с Берое. Между двата мача – на 30 януари, новозагорци ще се изправят срещу втородивизионния Янтра (Габрово), предвождан от Костадин Ангелов.

Точният час и мястото на провеждане на мачовете ще бъдат потвърдени на по-късен етап.

Загорец, който завърши на втора позиция в класирането на Югоизточната Трета лига, но с два мача по-малко от временния водач Черноморец (Бургас), вече прикова вниманието върху себе си с чудесното си представяне срещу носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив) в един от последните мачове на Черно-белите под ръководството на оглавилия ЦСКА София Бруно Акрапович.

Силните игри на Загорец бяха оценени и от Община Нова Загора, като само преди няколко дни момчетата на Миндев бяха обявени за Отбор на годината, а самият наставник получи приза за Най-добър треньор от кмета на града Николай Грозев.