google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Toп-стрелецът Пламен Иванов се отчете с два гола, Иван Стоянов порази целта от пряк свободен удар

Броени дни след вълнуващия сблъсък с носителя за Купата на България Локомотив (Пловдив), Загорец се върна към ангажиментите си в Югоизточната Трета лига, разгромявайки Ямбол с 4:0 в среща от 14-ия кръг.

След поредния убедителен успех новозагорци останаха на втора позиция с 32 точки, три по-малко от Черноморец, но и с мач по-малко. Днес бургазлии записаха трудна домакинска победа с 2:1 над Извор (Горски извор).

Иван Стоянов постави началото на головия празник, оплитайки топката в мрежата зад стража на Ямбол Кристиан Валери Ван ден Темпел с прецизно изпълнен пряк свободен удар.

Въпреки сериозното превъзходство на Загорец гостите се прибраха на почивка само с гол пасив. След подновяването на играта обаче хората на Мирослав Миндев натиснаха педала на газта и материализираха предимството си с нови три попадения.

На два пъти точен бе най-добрият реализатор в групата Пламен Иванов, а преди неговия дубъл се разписа и появилият се в игра след почивката Ангел Костов.

На трето място в класирането остана Гигант (Съединение), който днес завърши наравно – 1:1, при гостуването на Карнобат.

В следващия кръг Загорец гостува на 15-ия Хасково, докато на Черноморец предстои визита на Сокол (Марково). Срещите са на 14 ноември от 14.30 часа.