Занев: Целта на ЦСКА е да спре хегемонията на Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Футболистът на ЦСКА Петър Занев, който в момента е под карантина заради положителен тест за коронавирус, коментира представянето на „червените“. Доскорошният капитан на „армейците“ заяви, че целта пред тима е да свали от трона в efbet Лига Лудогорец.

„Целта ни е да спрем хегемонията на Лудогорец и да ги свалим през този сезон. За съжаление на успяхме да спечелим срещу Черно море, но във Варна се играе много трудно и други отбори ще губят точки там“.

Занев сподели също, че дни преди мача на националите с Ирландия е изкарал тежък грип и се е възстановил, но след срещата е дал положителен тест за вируса.

Междувременно стана ясно, че COVID-19 явно няма да пожали и отбора на БАТЕ Борисов, който е съперник на ЦСКА във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Има сериозни съмнения, че двама ключови играчи на беларуския тим (халфовете Станислав Драгун и Игор Стасевич), са заразени с коварния вирус. „Не мога да кажа на 100%, че те имат коронавирус. По два теста бяха направени – един положителен и един отрицателен. Чувстват се нормално. Смятаме, че ще бъдат направени още тестове и всичко ще бъде наред“, сподели треньорът Кирил Алшевски.