Занев: “Имаме шансове да излезем от групата”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Близо 13 00 ще подкрепят Червените на "Васил Левски" срещу Клуж

Капитанът на ЦСКА София Петър Занев изрази оптимизма си, че Червените са спсособни да заемат едно от първите две места в групата си в Лига Европа и да продължат в елиминационната фаза.

Утре Армейците се изправят в първата си среща срещу румънския първенец ЧФР Клуж, като срещата ще се сътои на националния стадион “Васил Левски”. Италианският Рома и швейцарският Йънг Бойс са другите два отбора в групата.

Преди няколко дни стана ясно, че на трибуните ще бъдат допуснати максимум 12 824 зрители (30 процента от капацитета на стадиона. Сектор А – 1 902 зрители, Сектор Б – 4 290 зрители, Сектор В – 2 451 зрители, Сектор Г – 4 181 зрители).

“Личното ми мнение е, че имаме шансове и възможности да излезем от тази група,” заяви бранителят, който пропусна повечето мачове заради травма и проблеми с коронавируса.

“Разбира се, че и за нас е по-добре да играем на “Армията”, но нямаме необходимия лиценз. И тук ще дойдат да ти подкрепят хора.

“Изпуснах доста време, нямах възможност да тренирам четири седмици. Има какво да се желае от физическа гледна точка. Колкото по-добре сме всички, толкова по-добре за треньора.

“Лека-полека трябва да набирам форма, за да бъда вариант. Няма напрежение. Всеки футболист чака тези двубои от Лига Европа. Това са мачове, в които всеки един от нас иска да покаже най-добрата си светлина.

“Всяка точка е важна. Трябва да не допускаме елементарни голове. Харесва ми как се представя отборът в Европа. Надявам се да подходим по същия начин – с концентрация и мотивация”.