Засипаха с поздравления Бербатов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Най-добрият реализатор в историята на националния отбор получи куп пожелания

Отбелязващият 40-и рожден ден Димитър Бербатов беше почетен от клубовете, в които е играл, Българския футболен съюз и хиляди негови почитатели от цял свят.

В поздравленията се включи и великотърновският Етър. Както вече е известно, Бербатов стана част от треньорския екип на наставника на Виолетовите Александър Томаш.

Ето и част от пожеланията:

ЦСКА:

Армейци, днес бившият нападател на ЦСКА Димитър Бербатов празнува своя 40-и рожден ден. Той играе на “Българска армия” от 1999 до 2001 година и записва 49 мача за армейците, в които е отбелязал 26 гола. Пожелаваме му много здраве, щастие, късмет и успехи във всяко начинание!

Манчестър Юнайтед:

Тотнъм Хотспър:

Фулъм:

Байер Леверкузен:

Етър:

Рожден ден празнува днес една от легендите на българския футбол – Димитър Бербатов. Седемкратният Футболист № 1 на България е роден на 30 януари 1981 г. и днес навършва 40 години. Неговите успехи по футболните терени на Европа и света няма смисъл да изброяваме – те са отлично познати на всеки привърженик на футбола.

И днес Бербатов продължава да бъде стимул за младите футболисти да израстват във футбола и да преследват своите мечти.

Честит юбилей, Димитър Бербатов!

Сърдечни пожелания от всички в Етър за здраве и лично щастие на теб и твоите близки и за успех в бъдещите ти планове и амбиции!