Защитник ще пропусне подготвката на ЦСКА в Турция
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Брадли де Нойер няма да пътува с "червените" за южната ни съседка

Левият бранител на ЦСКА – Брадли де Нойер, ще продължи да бъде извън терените за поне още два месеца, като се очаква възстановяването му след операцията през лятото да приключи едва в средата на март.

През предходния сезон 26-годишният холандец скъса връзки на коляното, което породи сериозни въпроси за бъдещето му в отбора. Въпреки очакванията, че ще бъде освободен поради непрофесионалното си отношение и неспазване на режима, договорът му с ЦСКА не бе скъсан. Този сезон обаче ще бъде последен за футболиста в отбора, тъй като договорът му изтича в края на шампионата и не е предвидено неговото подновяване.

Брадли де Нойер няма да пътува с “армейците” за подготвителния лагер в Турция. Футболистът ще остане в България, където ще продължи с медицинските процедури по възстановяването си.

Неговото отсъствие представлява предизвикателство за ЦСКА, които се борят със сериозни затруднения на поста за ляв бек. През есента в тази зона от отбраната бяха изпробвани Тибо Вион и Сейни Санянг, последният от които не успя да впечатли с изявите си.