Добави коментар
"Трябва да играем с топката, да сме концентрирани до края, независимо какъв е резултатът"

Треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравко заяви след успеха с 5:1 над Етър в 11-ия кръг на шампионата, че е доволен от играта, но само до последния гол на неговия тим, след което отборът му е изгубил концентрация. „Доволен съм от играта на отбора, но само до 5:0. След това и вие видяхте, че не бях доволен от поведението на отбора. Трябва да играем с топката, да сме концентрирани до края, независимо какъв е резултатът. Защото утре ще играем при 0:0 и трябва да сме концентрирани до самия край”.

„Предварително знаехме и силните и слаби те страни на Етър. Въпреки че имат само две точки, в последните мачове показаха добър футбол. Знаехме, че защитата им е доста тромава, затова оставихме Етър да играе с топката, за да имаме празни пространства. Някои от головете дойдоха именно така. Когато поведеш рано е нормално да има спокойствие. Получиха се нещата и технически, и тактически. Момчетата имаха точния ум, точната мисъл във всеки един момент. Имаше и грешки, но е нормално”, добави специалистът, който се завърна на скамейката след изтърпяно наказание от три мача.

Здравков добави, че червеният картон на Венцислав Керчев е развалил вечерта му и разкритикува играча за поведението му на терена. „Това е постъпка, която нямаш право да направиш при какъвто и да е резултат. Каквото и да ти е каже противниковия играч, обръщаш гръб и забравяш. За мен това развали вечерта. На мен лично това ми развали вечерта”.

Добави коментар
Гласувай: