Здравков: ЦСКА 1948 ще търси по-добро класиране през новия сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Напълно споделям политиката на клуба да се привличат и налагат млади български играчи, които са юношески или младежки национали"

Новоназначеният спортен директор на ЦСКА 1948 Радослав Здравков обяви, че напълно споделя политиката на клуба за привличането на млади играчи. Легендата на родния футбол разкри и в какво ще е естеството на работата му при „червените“

“Удовлетворен съм от двата разговора, които имах с господин Найденов миналата седмица. Запознах се с новия проект на клуба и създаването на втори отбор. Моите задължения в ЦСКА 1948 ще бъдат различни от треньорските. И двата отбора си имат треньори, които ще имат пълната свобода да налагат своите идеи и ще се ползват с подкрепата ми. Моята задача ще бъде да координирам всичко между двата отбора. Признавам, че това е нещо, което е по вкуса ми и смятам, че мога да бъда полезен със своя опит”, заяви Здравков пред „Мач Телеграф“.

“Напълно споделям политиката на клуба да се привличат и налагат млади български играчи, които са юношески или младежки национали. Даже бих казал, че съм очарован. Мога да припомня, че преди 3-4 години по мое предложение беше прието в Лудогорец да се налагат само млади българи – говоря за втория отбор. В двата разговора с Цветомир Найденов не е засягана темата за амбициите на клуба. Но доколкото го познавам, той е изключително амбициозен човек и със сигурност целите за следващия сезон ще са по-големи от този, в който отборът завърши на пето място”, допълва спортният директор на столичани.