Здравков изумен от страхотната подкрепа от страна на Бруно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Ботев Враца подаде оставка след съботната загуба от Левски

Подалият оставка като старши треньор на Ботев (Враца) – Антони Здравков не скри изключителната си изненада от подкрепата, която получи от предводителят на ЦСКА София Бруно Акрапович.

След победата над Етър предводителят на Армейците изрази съжаление от раздялата на Здравков с врачани.

“Той (Антони Здравков) беше един от най-качествените треньори в България,” заяви Акрапович. “Жал ми е, че толкова качествен треньор напусна.”

Здравков пък окачестви думите на босненеца като страхотна професионална подкрепа.

“Не съм очаквал подкрепа от колеги, още по-малко от Акрапович,” каза бившият бранител. “Та ние дори не се познаваме. Като изключим  поздравите преди и след мач, други думи не сме разменяли. Затова останах приятно изненадан от коментара му и го приемам като страхотна професионална подкрепа.”

Здравков допълни, че е имал чудесни моменти във Враца в последните 16 месеца и се надява Ботев да успее да запази мястото си в елита.

“От последните 10 мача играхме слабо единствено срещу Царско село, но за съжаление спечелихме само в Монтана,” коментира специалистът. “Головете са най-важното нещо във футбола, а при нас липсваха и това е причината за слабите резултати.”

Днес 7 Спорт научи, че фаворит за овакантения пост е бившият наставник на Дунав (Русе) и Кариана (Ерден) Веселин Великов.