Бруно за Здравков: “Жал ми е, че толкова добър треньор напусна”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Акпрапович остана доволен от прдукцията на своите срещу Етър

Наставникът на ЦСКА София Бруно Акрапович изрази задоволството си от старанието на неговия тим в днешната среща с Етър от 21-кръг в Първа лига.

“Дежурният” успех с 1:0 позволи на Армейците да се утвърдят на втората позиция в класирането на Еfbet Лига с 43 точки, три повече от третия Локомотив (Пловдив).

“Знам какви са качествата на моите играчи и колко могат,” заяви босненският специалист след края на мача с Виолетовите. “Знам кога ще вкарат и кога не. Радвам се много за тях след днешния мач.

“Имаше притеснение в играчите, което е напълно нормално, след двата мача без отбелязан голове. Днес показаха много добри акции срещу отбор, който знае как да играе в защита. Ние градихме играта, а те са опитваха да я рушат. С много движение успяхме да стигнем до победата.

„Най-трудно е да вкараш, най-лесно е да допуснеш гол. Ако позволиш на противника да те контраатакува, можеш много лесно да получиш гол. Играчите винаги се връщаха назад и помагаха. Ние играхме много добре и създадохме положения.

„Тази седмица беше много трудно за мен. Амос Юга има проблеми, същото важи и за Занев. Чакаме и Пеняранда, който е почти готов. Това не са контузии, които да ги чакаш един месец, просто не могат да играят.”

Акрапович коментира и предстоящия четвъртфинален сблъсък за Купата на България срещу Ботев (Враца), както и подадената от треньора Антони Здравков оставка.

„Винаги треньорските смени не са удобни за отбора, какъвто е случая в Ботев Враца. Не знам как ще го приемат играчите. Той (Антони Здравков) беше един от най-качествените треньори в България.

“Срещу Берое играха много добре, но нямаха късмет. Жал ми е, че толкова качествен треньор напусна. Ние се концентрираме за този мач в четвъртък и се надявам да продължим напред за Купата.”