Жезус: Клуб като Арсенал не може да бъде дълго извън ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилският национал вече няма търпение за старта на сблъсъка с ПСВ.

Нападателят на Арсенал – Габриел Жезус, коментира каква е атмосферата в отбора преди мача срещу ПСВ Айндховен, който е първи от груповата фаза на Шампионската лига.

“Спомням си моментите, когато гледах мачовете вкъщи, моментите, когато пропуснах училище, за да гледам и майка ми полудяваше. Всичко започва от детството ми. Беше различно – да чуеш музиката, да видиш най-добрите клубове в света. Най-силните отбори играят в Шампионската лига. Мисля, че това помага много за развитието на всеки играч, това е различно състезание”, коментира Жезус.

“Като дете правиш неща, които не контролираш. Сега искам да се обърна към децата – не го правете, ходете на училище. Когато бях на 14-15 години и се опитвах да отида в някой отбор, за да направя тестове и да играя за клуба, винаги избирах училището”, каза бразилецът.

“Клуб като Арсенал не може да бъде дълго извън този турнир, така че всички са много щастливи. Всички вече имат опит и знаят как да контролират емоциите и подобни неща. Някои от футболистите за първи път ще играят в Шампионска лига”, каза още Жезус.