Новият треньор на Берое: Имаме добър състав, ще подобряваме отбора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искам Берое“да бъде печеливш отбор", заяви Хосе Луис Ачиари

Днес аржентинският специалист Хосе Луис Ачиари официално бе представен като треньор на Берое. 44-годишният наставник даде и първото си интервю като треньор на ‘зелено-белите’. Хосе Луис Ачиари заменя Густаво Араголаса, който направи добър старт в Берое, но в последните три кръга допусна три загуби от Лудогорец, ЦСКА и Черно море с голова разлика 0:10.

Хосе Луис Ачиари заяви, че заралии имат добър състав и е добре запознат с играчите. Той е щастлив да бъде треньор на Берое и иска клубът да бъде печеливш, като може доста да надгради с много работа.

“Много съм щастлив да съм тук. В този град и с тези хора. Много благодаря на ръководството и играчите за посрещането. Щастлив съм да тренирам с тези играчи и да се запозная с тях. Ние нямаме време да мислим, а да работим здраво, тъй като имаме 3 мача за 8 дни. Трябва да дадем най-доброто от себе си в тях”, каза Ачиари.

“Гледах много мачове на отбора  и видях, че имаме добър състав. Тези играчи могат да надградят. Да подобрим отбора. Сега започваме да работим и искаме всеки ден да подобряваме отбора – тактически, технически… във всеки един аспект от играта”, продължи аржентинецът.

Ачиари сподели, че вече е запознат с предстоящия съперник Ботев Враца. Той ще направи официалния си дебют в петък, когато Берое гостува на врачани.

“Аз съм тук от скоро, но моята философия е работа всеки ден. Искам да се подобряваме и да се представяме добре. Аз оставих моето семейство в Испания и съм тук, за да покажем добри резултати. Щастлив съм, че ще работя за Берое”, добави треньорът на заралии.