Зидан беснее след Севиля: Да ми обяснят правилото за игра с ръка
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Реал (Мадрид) беше крайно разочарован от равенството на неговия тим

Старши-треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан беше бесен след последния съдийски сигнал на мача между неговия тим и Севиля, който завърши наравно 2:2. “Белия балет” направи нова грешна стъпка за титлата, като имаше златен шанс при успех да излезе на първото място само няколко кръга преди края.

Мадридчани обаче изиграха шокиращо слаб мач и бяха напът дори да загубят, но се измъкнаха с гол в края. Французинът обаче скочи на съдията на срещата, който даде дузпа за андалусийци за игра с ръка в наказателното на Реал.

“Не разбирам нищо. Ако има игра с ръка на Милитао, има такава и на Севиля. Никога не говоря за реферите, но днес съм бесен. В крайна сметка, всичко свърши и нищо няма да се промени, каквото и да кажа сега. Второто полувреме бяхме великолепни, но не искам да говоря повече за това. Трябва да ми обяснят правилата за игра с ръка.”

“Сега може да говорим каквото си искаме. Това, което ме притеснява е, че няма ясно правило какво се отсъжда като дузпа и какво – не. Вярвам във футбола, но мнението ми е, че имаше две игри с ръце, а само едната бе отсъдена като дузпа.”,заяви Зизу.