Зидан се защити от критики на президента на Ла Лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Не се оправдавам! Казаното от мен са факти", заяви треньорът на Реал Мадрид

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан се защити след критиките на президента на Ла Лига Хавиер Тебас по-рано днес. Тебас обвини френския специалист, че си търси оправдание за нулевото равенство с Осасуна през уикенда. Зидан остана недоволен, че неговият тим трябваше да пътува и играе в Памплона при тежките климатични условия, които имаше в Испания през последните дни.

Шефът на Ла Лига освен това твърди, че лично е предложил на „кралския клуб“ да не лети за мача, но решението е било изцяло на столичани.

Заради големия сняг след двубоя отборът на Реал не успя да се прибере в Мадрид и замина директно за Малага, а в четвъртък излиза срещу Атлетик Билбао в полуфинален мач за Суперкупата на страната.

“Не се оправдавам! Казаното от мен са факти. От 4 дни сме тук и се подготвяме за срещата. Даже вече сме готови. Наясно сме, че ни очаква сериозен съперник. Ще се постараем да направим силен мач”, заяви Зидан.

“В рамките на един сезон отборите имат възходи и падения, а ние винаги се опитваме да се представяме все по-добре. Така ще бъде и в четвъртък. Надяваме се, че малко по малко ще ставаме все по-силни”, каза още треньорът на Реал.

“Йович е нападател, който бележи. Това е характерно за него. Той обаче е само на 21 години и ние сме наясно с това. От него искаме да вкарва, но той нямаше късмет, имаше затруднения с адаптацията си и контузии. Не е лесно да си на такава възраст. Трябва да се учиш от много неща”, допълни Зидан, като потвърди че Йович ще бъде преотстъпен в предишния му клуб Айнтрахт (Франкфурт)