Звезда на ФКСБ иска по-убедителен успех срещу ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Флоринел Коман е настроен за победа срещу българския тим

Румънският национал Флоринел Коман е сред лидерите на фКСБ. Той направи силен първи мач срещу ЦСКА 1948 в София в първата среща между съставите в Лигата на конференциите. Асът на ФКСБ говори пред gsp.ro преди реванша в днешния ден. Румънският футболист се надява на убедителен успех и безпроблемно класиране в следващия кръг на турнира.

“Със сигурност ще бъде различно, тъй като реваншът е у дома. Въпреки че сме играли само един мач на “Арката”, в крайна сметка сме в Румъния. Ще бъде трудно без нашите фенове, но трябва да сме подготвени за мача, тъй като не играхме толкова добре в първия двубой, въпреки че записахме успех с малка разлика. Трябва да спечелим тази среща по по-убедителен начин”, сподели той.

“Имахме много възможности за повече попадения и не трябваше да ги пренебрегваме. В такъв тип мачове решителността и отборната игра са с водеща роля. Тази компилация определя случващото се на терена”, каза още Коман.

Флоринел Коман вкара единствения гол в мача между ЦСКА 1948 и ФКСБ на 26 юли на “Васил Левски”. Румънският гранд има крехък аванс, но в лагера им вярват в победата срещу ЦСКА 1948. Родният тим пък ще се опита да изненада съперника и да поднесе една от изненадите в турнира тази вечер.