Звезда на Ман Юнайтед е нещастен в клуба според Алън Шиърър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не виждате щастлив футболист, не виждате щастлив човек в този момент в Рашфорд", каза Шиърър

Легендарният английски нападател Алън Шиърър сподели, че звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд не изглежда щастлив в момента. Офанзивният футболист не се е разписал в последните си 12 мача за “червените дяволи”, а през миналия сезон Рашфорд бе във фантастична форма.

Запитан за лошата форма на английския нападател, Шиърър заяви: “Мисля, че простият отговор е, че не знаем, тъй като не сме във футболния клуб. Но това, което гледаме, е човек, който очевидно изглежда много нещастен. Не виждате щастлив футболист, не виждате щастлив човек в този момент в Маркъс Рашфорд. Той изглежда различен играч за Англия”, заяви Шиърър.

“Изглежда мрачен, а когато случаят е такъв, никога няма да се представиш по най-добрия начин”, каза още бившият голаджия на Нюкасъл.

През сезон 2022/23, Маркъс Рашфорд заби 17 гола във Висшата лига, като участва в 35 двубоя. Този сезон Рашфорд има само 1 гол в 11 срещи в Премиър Лийг. Футболистът не се е разписал и в четирите си срещи в Шампионска лига, а в миналия сезон имаше 6 гола в 9 двубоя.

Следете последните спортни новини и актуални събития от света на спорта в 7Sport