“Арена Арда” се готви да посрещне България – Унгария
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"На 99% нещата изглеждат сигурни, пусната е молба в УЕФА, трябва да бъде сменено домакинството от Пловдив в Кърджали", разкри кметът Ерол Мюмюн.

Задаващата се на хоризонта европейска квалификация между националните отбори на България и Унгария може да се проведе изненадващо на “Арена Арда” в Кърджали.

Тази новина се твърди, след като стадион “Христо Ботев”, където първоначално се считаше, че ще се състои мачът, няма да може да приеме срещата.

Очакванията са до часове да има повече яснота около това дали и къде ще се играе сблъсъкът между България и Унгария.

Важно уточнение е, че одобрение трябва да има и от страна на УЕФА.

“За нас ще бъде чест да приемем националния отбор на България. Стадионът има лиценз за такъв мач, ще зарадваме всички фенове в областта, готови сме да направим една перфектна организация. Стадионът на Арда е един от топ стадионите в България. На 99% нещата изглеждат сигурни, пусната е молба в УЕФА, трябва да бъде сменено домакинството от Пловдив в Кърджали.

Очакваме официално потвърждение. Мисля, че всичко ще бъде окей. Доколкото знам, публика няма да има. Не мисля, че когато играе националният отбор, трябва да има място за протести”, заяви кметът на Кърджали Ерол Мюмюн пред “Дарик”.