Собослай се хвана за главата преди мача с България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Последно ми се случи такова нещо в първенството до 12 години, когато не знаех в неделя дали ще имаме мач в четвъртък", разкри звездата на Унгария.

Един от лидерите на Унгария – Доминик Собослай, коментира ситуацията с провеждането на мача между отбора му и България.

Футболистът на Ливърпул призна, че от дете не му е случвало да изпада в подобно положение и да не знае къде и дали въобще ще се състои даден двубой.

“Може би последно ми се случи в първенството до 12 години, когато не знаех в неделя дали ще имаме мач в четвъртък. Но няма смисъл да се притеснявам какво се случва в България или защо ситуацията се получи така, ние се концентрираме само върху собственото си представяне. Ще се подготвим по същия начин, както за предишните ни мачове, и ще стигнем до Европейското първенство”, заяви Собослай в миксзоната след класическия успех на Ливърпул с 3:0 над Брентфорд, цитиран от “sportal.hu”.

“Остават още два мача на националния отбор с България и Черна гора и това е по-важно от всичко друго. На нас, играчите, ни е забранено да се занимаваме с въпроса дали ще има мач срещу България. Вярвам, че никой от моите съотборници не мисли много за това”, обяви той.

“Ние сме настроени да играем два тежки мача, в които трябва да вземем шест точки. Не се занимаваме с окончателното решение за мача срещу България. Едно е сигурно – ако няма мач, ще се класираме за европейското първенство, а ако играем срещата, пак ще се класираме. В четвъртък вечер трябва да сме сигурен участник на Евро 2024, нищо друго няма значение”, завърши Доминик Собослай.