Звезда на Наполи: Останалите трябва да се страхуват от нас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Който и да изтеглим на жребия, искаме да играем нашия футбол и да преминем към следващия кръг", каза Пьотр Желински.

Звездният полузащитник на Наполи – Пьотр Желински, е уверен, че “небесносините” могат да триумфират в Шампионската лига.

Полският национал е наясно, че “партенопейците” се намират в невероятно форма и изрази мнение, че отборите се страхуват от Наполи.

„Това е преди всичко страхотна вечер за нашите фенове, които ни подават толкова голяма ръка. Това е огромно нещо за този клуб, щастливи сме да го изпитаме заедно с всички в Неапол. Доволни сме, но също така знаем, че все още можем да направим много повече“, заяви Желински пред “Sky Sport Italia”.

„Осъзнаваме, че сме отличен отбор, а тези, които влизат от пейката, винаги дават своя принос. Като количество и качество се справихме наистина добре. Трябва да продължим по този начин, тъй като ни предстоят много мачове в Серия “А”, надявам се и в Шампионската лига”, добави полякът.

„Разбира се, искаме да направим най-доброто, което можем. Ще има още два мача, очевидно всички искат да стигнат докрай и това важи и за Наполи“, обясни той.

„Който и да изтеглим на жребия, искаме да играем нашия футбол и да преминем към следващия кръг. Мисля, че всички те са огромни отбори, можем да се борим с всеки. Съзнаваме силата си, който и да изтеглим, ще сме готови да се борим и да дадем всичко от себе си, за да продължим да пишем история”, заяви Желински.

„Мисля, че отборите трябва да се страхуват от този Наполи. В страхотна форма сме и всеки, който се изправи срещу нас, се бори за резултат. Феновете също са точно зад нас, мисля, че можем да направим страхотни неща през този сезон”, завърши полузащитникът на “небесносините”.