Добави коментар
"Който и да изтеглим на жребия, искаме да играем нашия футбол и да преминем към следващия кръг", каза Пьотр Желински.

Звездният полузащитник на НаполиПьотр Желински, е уверен, че “небесносините” могат да триумфират в Шампионската лига.

Полският национал е наясно, че “партенопейците” се намират в невероятно форма и изрази мнение, че отборите се страхуват от Наполи.

„Това е преди всичко страхотна вечер за нашите фенове, които ни подават толкова голяма ръка. Това е огромно нещо за този клуб, щастливи сме да го изпитаме заедно с всички в Неапол. Доволни сме, но също така знаем, че все още можем да направим много повече“, заяви Желински пред “Sky Sport Italia”.

„Осъзнаваме, че сме отличен отбор, а тези, които влизат от пейката, винаги дават своя принос. Като количество и качество се справихме наистина добре. Трябва да продължим по този начин, тъй като ни предстоят много мачове в Серия “А”, надявам се и в Шампионската лига”, добави полякът.

„Разбира се, искаме да направим най-доброто, което можем. Ще има още два мача, очевидно всички искат да стигнат докрай и това важи и за Наполи“, обясни той.

„Който и да изтеглим на жребия, искаме да играем нашия футбол и да преминем към следващия кръг. Мисля, че всички те са огромни отбори, можем да се борим с всеки. Съзнаваме силата си, който и да изтеглим, ще сме готови да се борим и да дадем всичко от себе си, за да продължим да пишем история”, заяви Желински.

„Мисля, че отборите трябва да се страхуват от този Наполи. В страхотна форма сме и всеки, който се изправи срещу нас, се бори за резултат. Феновете също са точно зад нас, мисля, че можем да направим страхотни неща през този сезон”, завърши полузащитникът на “небесносините”.

Добави коментар
Гласувай:
3.3/5 - 18 гласували