Звездата на Интер направи своя избор и той е Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес е направил своя избор в кой клуб да продължи кариерата си. Медиите в Испания днес твърдят, че звездата на Интер е взел решение за бъдещето си като е обявил, че иска да се присъедини към Барселона. Аржентиснкият голаджия дори е изпратил и съобщение до клубното ръководство на “нерадзурите”, в което съобщава, че отказва да подпише нов договор.

Заглавната старница на известното испанско издание “Mundo Deportivo” гласи, че сънародникът на Лиоенл Меси вече е взел окончателното си решение, въпреки че към него е имало интерес от още топ клубовете в света – Манчестър Юнайтед, Челси и Пари Сен Жермен. Аржентинецът обаче мисли единствено за трансфер на „Камп Ноу“ и се твърди, че е въпрос на време Барселона и Интер да се споразумеят за трансферната сума.

Според информациите “каталунците” не искат да плащат накуп освобождаващата клауза на нападателя, която е в размер на 111 милиона евро. Барселона са готови да предложат дори повече от един футболисти на тима на Антонио Конте в замяна, сред които Артуро Видал и Жуниор Фирпо, но Интер пък усилено настояват да получат поне 90 милиона евро в кеш. В такъв случай Лаутаро Мартинес ще трябва да притисне ръководството на “Синьо-черните”, като “Mundo Deportivo” твърди, че той ще направи това, отказвайки да преподпише с гранда от Милано.