google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Одсон Едуард може да премине в някой от грандовете в Серия "А"

Нападателят на Селтик Одсон Едуард е едно от най-горещите имена на Стария континент в момента. Италианските грандове Ювентус и Милан имат интерес към 22-годишния голаджия на “детелините”, пише „CalcioMercato“.

Френският футболист е вкарал 9 гола и се е отчел с 2 асистенции във всички турнири през сезона, като миналото лято интерес към него имаше от Арсенал. Но в момента два от водещите отбори в Италия имат желание да се подсилят с Едуард.

Ювентус се очаква да привлече нов нападател през зимата, като имаше информация, че е постигнал доворка с Аркадиуш Милик от Наполи, като също така бе свързван и с Оливие Жиру от Челси. Лидерът в Серия “А” Милан пък иска да намери добра алтернатива на Златан Ибрахимович, като в бъдеще този футболист да замени 39-годишният швед. “Росонерите” са набелязали и Лука Йович за алтернатива на Ибрахимович, като предстои да видим в крайна сметка какъв ще бъде техният избор през зимата.

Според реномирания сайт за трансфери Transfermartt.com, Одсон Едуард е оценяван на 15 милиона евро. Талантливият нападател има договор с шотландския гранд до лятото на 2022 година.