google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ирландецът ще премери сили с Дъстин Поарие в неделя сутрин

След година отсъствие от октагона, едно от най-големите имена в UFC – Конър Макгрегър, ще направи своето завръщане. Бившият шампион в две категории на организацията ще премери сили с Дъстин Поарие в централния сблъсък на UFC 257. Двубоят между двамата ще бъде в лека категория. Абу Даби ще бъде домакин на събитието, а галавечерта ще бъде отразена пряко по MAX Sport 2 в неделя сутрин от 05:00 часа.

През ноември 2016 година Конър Макгрегър спечели боят срещу Еди Алварес, след което ирландецът има само два официални двубоя. На 6 октомври 2018 година Макгрегър беше категорично победен от Хабиб Нурмагомедов в спор за титлата в лека категория. На 18 януари миналата година ирландецът се завърна на октагона с победа за по-малко от минута срещу ветерана Доналд Серони – Каубоя.

Макгрегър обяви преди битката с Поарие, че се намира в отлична форма и целта му е реванш срещу Нурмагомедов, който обаче приключи състезателната си кариера. Шефът на UFC Дейна Уайт все пак вярва, че е възможно да убеди дагестанеца за втори мач срещу Макгрегър.