google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Легендите на Армейците изразяват безрезервна подкрепа за собственика и партньора му Юлиан Инджов

Голяма част от играчите на ЦСКА от най-силните години на Червените застанаха твърдо зад мажоритарните собственици Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, които вече декларираха, че предоставят акциите си срещу символичната сума от 76 000 лева.

В обръщението си легендите на Армейците заявяват, че имат безрезервно доверие към тандема, когото умоляват да продължи да води “любимия клуб”.

Ето и целия текст, предоставен от 7 Спорт без редакторска намеса:

Уважаеми г-н Ганчев, уважаеми г-н Инджов,
Обръщаме се към Вас като хора, които милеят истински за ЦСКА. Нашият живот е минал под знака на най-великия български клуб. Играли сме, печелили сме трофеи и големи европейски битки, виждали сме какво ли не. Видяхме и най-лошото – нашият любим клуб да бъде докаран до фалит.
Благодарение на Вас в момента ЦСКА го има и изглежда по-здрав от всякога. Не само – ЦСКА се върна към времената, когато четирите букви говореха много в Европа. В демократично време не сме виждали собственици на нашия любим клуб, които толкова много да милеят за него. Вие не само спасихте ЦСКА, спасихте любовта на половин България. И знаем, че Вашата любов към “червената” идея е също толкова силна като нашата.
Напълно разбираме Вашето разочарование от някои мнения на фенове. Разбираме и Ви призоваваме най-искрено да преосмислите решението си. На първо място в името на ЦСКА. Защото Вие доказахте преди повече от пет години, че клубът ще го има и ще жъне успехи благодарение на Вашата всеотдайност към ЦСКА.
Вие сте хората, които накарахте всички да мечтаем, че славните времена на стадион “Българска армия” ще се завърнат и никога повече облаците на несигурността няма да висят над Борисовата градина. Вие сте хората, които определяте финансовата и трансферната политика. Нямаме никакво съмнение, че го правите по възможно най-добрия начин в името на ЦСКА.
Имаме безрезервно доверие към Вас и още веднъж Ви молим да продължите да ръководите любимия клуб. Не се съмняваме, че успехите ще дойдат. Дори още тази година.
Призоваме всички, които обичат ЦСКА да подкрепят нашия призив.
С уважение от хора, които са дали всичко от себе си за марката ЦСКА.

Под писмото се подписаха: Аспарух Никодимов, Димитър Якимов, Петър Жеков, Димитър Пенев, Стоян Йорданов, Пламен Марков, Георги Велинов, Иван Зафиров, Стойчо Младенов, Ружди Керимов, Никола Велков и Христо Запрянов.