VS

Рен

-

Лион

29 март 21:45
Г/Г
И двата отбора да отбележат гол
Автор:
Tipster profile image
Калоян Христов

Френската Лига 1 се завръща след международната пауза с доста интересен двубой между Рен и Лион. Двата отбора се борят за европейска кота, което придава особена стойност на съперничеството им. Как ще се развие то, ще научим в петък вечер от 21:45 часа.

Положението при домакините се подобрява с всеки изминал кръг. Рен затвърждава добрите игри пред собствена публика, като се намира в серия от седем шампионатни домакинства без поражение. Със сигурност тази серия изглежда заплашителна за гостите, които така или иначе изпитват затруднения що се отнася до излизанията навън.

“Хлапетата” допуснаха попадение в 86% от тазгодишните си визити и не случайно головата им разлика в гостуванията е отрицателна. Това е сериозен проблем пред Бруно Женезио, но пък домакинствата компенсират този недостатък. Лион се намира в поредица от три мача без победа навън, в които допусна общо 5 попадения.

Тези аргументи са напълно достатъчни, за да потърсим голове в двете врати. И Рен, и Лион, ще успеят да се разпишат, а и не разполагат с чак толкова стабилни отбрани, което допълнително увеличава шансовете за печалба. Маркетът е придружен от страхотен коефициент, което позволява участие със сингъл залог.

Оценете тази прогноза:
Коефициенти:
1X2
3,75
3,60
2,00
3,70
3,80
2,05
3,55
3,65
2,00
Благодарим ви, че дадохте своя вот!
Вашият вот за мача:
  • 1
  • X
  • 2
Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *