Добави коментар
Виолетовите обявиха четирима нови, приистигащи от други тимове

Етър, вече от предвождан от бившия бранител на Болярите Веселин Великов, започна подготовката си новия сезон във Втора лига.

В първата тренировка се включиха 10 играчи от дублиращия тим, играл миналия сезон в Северозападната Трета лига – Христо Марков, Юлиян Райков, Теодосий Райков, Десислав Пенев, Борислав Марков, Стивън Манолов, Кристиян Кънчев и Калоян Митев, както и двама вратари.

Един от влезлите в щаба на Великов – Марин Стефанов, познава отлично качествата на момчетата, тъй като именно той ги предвождаше в третия ешелон. Другите трима асистенти на старши треньора са Димитър Иванов и опитният страж Христо Иванов, който ще бъде играещ треньор.

„Ще дам шанс на всички и който покаже качества, ще остане с мъжкия отбор,“ заяви Великов. „Двамата вратари остават при нас със сигурност като трети вариант за поста. Целта е юношите да се интегрират в първия отбор и нещата зависят само от тях.“

На „Ивайло“ обявиха и четири нови попълния: бранителят на Арда Атанас Кръстев, опорният полузащитник на Ботев Пловдив Радослав Апостолов, игралият в Хебър (Пазарджик) и Кариана Николай Дичев, както бившият халф на Литекс, ЦСКА и Хебър Николай Янков.

Етър обяви, че първите трима вече са подписали договори, а в в близките дни се очакват още двама.

От състава от миналия състав освен Христо Иванов остават другият вратар – Анатоли Господинов, Здравко Илиев, Мариян Иванов, Кольо Станев, Николас Фемиа, както и чужденците Хосе Кордоба, Ромеш Ивей и Ловре Кнежевич, които се очаква да се приберат тази седмица.

В близките дни се чака отговор от Божидар Кацаров, Яни Пехливанов и Даниел Младенов.

Виолетовите се разделят с Венелин Филипов, Пламен Крачунов и Христофор Хубчев.

По време на подготовката Етър ще изиграе и няколко контроли. На 30 юни на „Ивайло” ще гостува Янтра (Габрово), за 3 юли се търси съперник, а на 6 юли Етър ще гостува на новия член на Втора лига Левски (Лом).

На 9 юли предстои гостуване на Загорец (Нова Загора), на 14 юли Болярите приемат Спартак (Варна), а на 17 юли е генералната репетиция за следващия сезон, като най-вероятно съперник ще бъде отбор от Първа лига.

Добави коментар
Гласувай: