Айвън Тони има желание да се присъедини към Арсенал през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
27-годишният нападател на Брентфорд би искал да се присъедини към "топчиие", ако се появи възможност

Според информация на Daily Mail, Айвън Тони има желание да се присъедини към Арсенал преди януарския прозорец. Нападателят ще се завърне след наказанието си и би искал да направи голям трансфер, за предпочитане при „артилеристите“, ако се появи възможност. В същото време тимът на Брентфорд иска 80 милион паунда, за да се раздели с него.

Арсенал победи Манчестър Сити в неделя, за да се изравни по точки с лидера Тотнъм. Отборът на Анге Попстекоглу е напред само по отбелязани голове, докато “артилеристите” са равни с тях по всички останали показатели. Микел Артета има достатъчно добър състав в сравнение с “шпорите”, за да се бори за титлата и да измести Манчестър Сити от доминиращата им серия, продължаваща много години. Мнозина твърдят, че на Арсенал липсва нападател, който да гарантира 20-на гола на сезон.

Наскоро Артета също спомена липсата на традиционен номер 9 и Айвън Тони може да бъде точният човек. Нападателят на Брентфорд е част от трансферните желания на Микел Артета. Доста отбори от Висшата лига искат да имат Тони в редиците си, като нападателят е оценен на 80 млн. паунда от Брентфорд. Треньорът на “пчеличките” Томас Франк наскоро призна, че клубът ще изслуша всички предложения за нападателя.

Айвън Тони е опитен, гарантира голове и е готов за голям клуб от Висшата лига. Челси също настоява да подпише със звездата на Брентфорд като част от търсенето на новия №9.