Александър Томаш: Явно сме засегнали нещо, имаме огромен потенциал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това, което направихме ние, показва, че имаме огромен потенциал, но щом отсега започват едни неща, явно сме засегнали нещо", заяви треньорът на Локо пловдив

Лидерът в Първа лига – Локомотив Пловдив, удържа първото място след реми 2:2 като гост на Черно море в мач от 13-ия кръг на шампионата. Треньорът на “смърфовете” Александър Томаш похвали своите играчи след резултата на “Тича”. Локомотив завърши мача с 9 души и избегна втора поредна загуба в лигата. Наставникът на тима смята, че Локо Пловдив има огромен потенциал. Той обаче намекна, че реферите са свирили срещу отбора му в двубоя на ‘Тича”.

„И двата отбора се постараха да се получи мач между първия и втория, докато не се намеси фактор, който не зависи нито от мен, нито от футболистите. Има обективни и субективни фактори. Със субективни фактори не можем да се преборим. Можехме да го сторим, докато имаше числово равенство. Ние бяхме отборът, който се стараеше да играе повече футбол. Черно море е добър отбор с добър треньор, но докато имаше числово равенство, ние желаехме повече победата”, каза Томаш.

„Имахме три тежки мача – с Лудогорец, ЦСКА и Черно море. Във всеки от тях не променихме нищо. Аз съм горд с футболистите си, защото се опитахме и на моменти седяхме по-добре от опонентите си“, каза той относно последните 3 трудни мача на тима.

“На “Тича” се играе трудно, играл съм тук, познавам Илиан Илиев и Черно море. Това, което направихме ние, показва, че имаме огромен потенциал, но щом отсега започват едни неща, явно сме засегнали нещо”, заяви Томаш.

„Във всеки един мачдвубй Локомотив ще се опитва да излиза, да се надиграва, да доминира и да налага нашия стил. Мога да благодаря на футболистите, че днес показаха, че имат големи сърца“, завърши Томаш.