Челси може да предложи 80 милиона евро за Душан Влахович
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" усилено искат да се подсилят със сръбския нападател

Челси е възобновил интереса си към услугите на Душан Влахович, пише медията Fichajes. 23-годишният футболист е свързван с преместване от Ювентус от известно време и тъй като “сините” са готови да платят голяма сума, той може да се премести в лондонския клуб през януари.

Челси не започна много добре новия сезон. Докато нещата се подобриха напоследък с три последователни победи във всички състезания, началото не беше това, което на ‘Стамфорд Бридж’ очакваха. “Сините” се затрудняваха да вкарват голове. Въпреки че създаваха повече положения, те завършваха от грешната страна на мрежата. Въпреки че напоследък нещата се подобриха, липсата на подходящ номер девет е съвсем ясна. В резултат на това Почетино иска Челси да вземе Влахович.

Лондончани се интересуваха от сръбския национал преди време и наскоро възродиха интереса си. Душан Влахович нашумя, докато играеше за Фиорентина. Неговите добри изяви доведоха до трансфер в Ювентус през зимата на 2022 г. Въпреки че върши прилична работа на върха на атаката за италианския клуб, 23-годишният футболист не е имал такова въздействие, на което Ювентус се надяваше. И тъй като :бианконерите” са в най-доброто финансово положение, те са готови да обмислят раздяла със сръбския нападател.

Според информацията на Fichajes, “сините” от Западен Лндон са готови да дадат доста пари, за да подпишат с бившия нападател на Фиорентина. Те възнамеряват да платят около 80 милиона евро за сръбския нападател, което ще помогне на Ювентус за всичко, което са инвестирали в него навремето.