Alphawin фаворизира Русия в световната квалификация срещу Кипър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Русия ще посрещне Кипър на стадион Газпром Арена в Санкт Петербург в четвъртък от 19:00 часа за мач от 9-ия кръг на квалификациите в зона Европа за Световното първенство през 2022 година.

Домакините в този сблъсък са на 1-во място в класирането с 19 точки, а следващите им съперници са на 6-та позиция с 5 точки. Очаквано тимът на Русия е големият фаворит за успеха в срещата. Букмейкърът Alphawin предлага доста нисък коефициент за победа на руснаците, така че може да потърсите други пазари за срещата, ако ще залагате на този двубой.

Последната среща между Русия и Кипър завърши при резултат 2:0 за „Сборная“. Мачът се проведе на 4 септември 2021 г. В момента Русия е в серия от четири поредни победи и не е допуснаха поражение в последните шест двубоя срещу Кипър. Факторът домакин е от малко значение в последните 6 срещи между двата отбора с 2 победи за домакина и 3 победи за отбора гост. Само 1един от 6-те мача между нациите завърши наравно като коефициентите на Alphawin почти изключват ремито за предстоящия двубой. От последните пет мача между двете нации, един завърши с над 2,5 гола, а също в един и двата отбора отбелязаха. За този период Русия успя да запази четири сухи мрежи, докато Кипър допусна голове във всички двубои. Последните пет срещи между двата отбора завършиха с общо 11 отбелязани гола и повечето попадения в предстоящия двубой се очаква да бъдат вкарани от руснаците.

Русия записа важен успех на чужд терен с 2:1, когато се изправи срещу Словения в среща от квалификациите за Световното първенство на 11 октомври. Отборът в момента е в серия от четири поредни победи и не е допуснал поражение в последните си пет мача. Представянето на Русия не беше силно повлияно от фактора дали играе у дома или като гост в последните им 10 срещи. Това доведе до 4 победи за домакина и 4 успеха за госта. Само две от последните 10 срещи на домакините завършиха наравно. От последните им пет срещи, една бе с три или повече попадения, а една бе с размяна на голове. През този период Русия успя да запази четири сухи мрежи, като не успя да вкара гол само в един мач. Може да заложите на Русия да не допусне попадение в Alphawin, тъй като коефициентът не е лош и определено Кипър ще се затрудни в отбелязването на попадение на този противник.

Последният двубой на Кипър беше у дома срещу Малта преди месец и завърши при вълнуващо равенство 2:2. Преди тази среща кипърците бяха в доста неприятна серия от шест поредни загуби и тимът продължава да преследва победата. Домакинското предимство се оказа решаващо в последните десет срещи на нацията, тъй като шест от тях завършиха с победа за домакина, който загуби само два от двубоите.

Очаква се и в предстоящия мач на Кипър домакинът – в случая Русия, да спечели, като Алфауин дори очаква победа с хендикап на „Сборная“. Три от петте последни мача на Кипър бяха с над 2,5 гола, а един беше свидетел на голове в двете врати. Кипър допусна попадение във всички тези срещи, а в същото време не успя да вкарат гол в четири от тях. В последните пет мача на отбора бяха отбелязани общо 14 гола, което фокусира вниманието ни върху пазара за над 2,5 гола в срещата в Санкт Петербург този четвъртък.